»

Apr 25

Tratamentul lor a venelor cu rosii, verde și roșu

Varice-este o problemă care deranjează atât la bărbați, cât și femei. Nu este doar enervant, pentru estetica, suferă de varice dă greutate, oboseală și dureri de picioare. Chiar, potențial, poate afiebrarse. Dacă climat foarte umed și căldură, simptomele sunt amplificate.

foto1Există o serie de tratamente care promit indicat tratamentul varicelor, cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt foarte costisitoare și invazive. Alții, mai puțin invazive, adică rezultatele intermediare. Cu timpul, disconfort, apar din nou.

De a trata varice la timp, previne apariția venelor. Numit de zile-complet de ocluzie Viena. Această boală este o consecință a prezenței unui cheag de sânge (majorat) de la Viena. Dacă un cheag se mișcă în direcția circulației pulmonare, provocând o embolie pulmonară. De aceea este atât de important pentru a trata varice, înainte de a le duce mai grave situații.

Astăzi vă oferim un tratament varice, economică și a patrimoniului natural. Trebuie doar rosii, verzi sau roșii, pe care le puteți câștiga, de tine. Acest instrument este foarte popular și a mers din generație în generație, până la mâinile noastre.

Rosii in tratarea varicelor.

Sunt bine cunoscute toate proprietățile de tomate și cât de important este pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, este posibil ca desconozcas aplicarea lor în tratamentul varicelor. În acest caz, proprietăți medicinale semințele sale conțin substanțe acide, care funcționează aproximativ la fel ca aspirina. Ei anticoagulante și licúan de sânge. În plus, flavonoide, care sunt roșii, ajută la consolidarea vaselor de sange.

Noi vă oferim două oferte foarte puternice, rosii verzi, iar al doilea-roșii.

Din rosii verzi:

  • Se spală foarte bine, câteva roșii de tip verde. Sunt roșii, dar culoarea lor este verde.
  • Se taie în felii de 0,5 cm aproximativ.
  • Determină felii de rosii despre venelor varicoase și despre „arañitas” (o rețea de capilare, care are o formă de păianjen).
  • Puteți vendarte locuri, pentru a salva felii de rosii pe poziția sa.
  • După un timp, veți începe să se simtă furnicături. Apoi, Viena va începe să lumineze un pic, este eliminat în acel moment, bandaje.
  • Se spală zona cu apă rece.

-Repetați acest tratament de cinci ori pe zi. După două săptămâni, puteți vedea rezultatele în corpul dumneavoastră. El va lua o senzație de arsură, umflarea și, treptat, varice, Iran dispar.

Din tomate roșii.

Spre deosebire de sesiunea anterioară, acest lucru se întâmplă în timpul nopții.

-Înainte de a merge la culcare, de lavă, de mai multe roșii și córtalos tocat, așa cum este descris în tratamentul de mai sus.

  • Mutați-le pe varice si se fixeaza cu un bandaj.foto2
  • Tu trebuie să nu se mai felii lucra 4 ore.
  • După acest timp, trebuie să se schimbe în fragmente și să le înlocuiască cu altele noi. După ce se oprește de lucru și din nou, după 4 ore, și atât de mult timp, trebuie să te ridici.
  • Efectuează acest tratament în fiecare seară.

Câteva sfaturi:

Amintiți-vă că, dacă doriți, că simptomele care reduc, trebuie să depună aceste și alte metode de tratament, cu o dietă sănătoasă și echilibrată.

Mănâncă o multime de alimente bogate în Omega-3 și Omega-6: Aceste uleiuri esențiale nu sunt produse de organism, de aceea trebuie să le adăugați la dieta ta. În Omega-3 ajută la elasticitatea venelor și anti-inflamatorii. La Omega-6 previne bolile de inima, scade tensiunea arterială și previne formarea cheagurilor de sânge. Produsele pe care le au, sunt: sardine, hamsii, cod, fructe de mare, nuci, ulei de floarea soarelui, seminte de susan.

Consumă seleniu: Este un antioxidant care previne scleroza țesuturilor corpului și păstrează elastice pereții vaselor de sânge. Se găsește în nuci, castraveți, ciuperci, ouă și drojdie de bere.

Produse cu vitamina E: vitamina E îmbunătățește circulația sângelui și circulația sângelui, previne si dizolva cheagurile de sânge. În produsele lactate, carne alba, nuci, sparanghel, patrunjel, dovleac, rosii, porumb, masline si kiwi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>